Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2009 19:07 - Гладолечение, проведено от медицинско лице
Автор: watchtowerman Категория: Технологии   
Прочетен: 22480 Коментари: 0 Гласове:
1



      

      Казвам се Йорданка Стоянова, родена на 31.03.1971г., на 26г. Медицинска сестра съм, но здравословното ми състояние не е добро. Боледувам от:

 

  1. Постоянно главоболие – нещо между неврастения и мигрена.
  2.  Шум в ушите и светвъртеж;
  3. Болки по цялото лице – челюсти и зъби;
  4. Болки в очите, дълбоко в очните ябълки, със замрежване;
  5. Болки в гърба, шията, в различни мускули на ръцете и краката;
  6. Непрекъснати болки в корема, зад слънчевия сплит, съчетано с главоболие;
  7. Обаждащи се леки болки в бъбреците;
  8. Остри, парещи болки в пикочния мехур;
  9. Нарушен менструален цикъл с болки по времето, през което трае;
  10. Болки в гърдите, започнали съвсем отскоро;
  11. Начален стадий на шипове.

 

      От 1997г. прочитам книгата на г-н Димитър СтаневСамолечение само с вода”. Запознах се с няколко граждани, които под ръководството, наблюдението и грижите на Димитър Станев бяха ликвидирали много болести. Имах две срещи с г-н Димитър Станев. При последната го помолих да ме приеме в неговото жилище, под негово ръководство, наблюдение, съвети и грижи да се опитам да проведа едно самолечение само с вода от 6 дни и 5 дни захранване. Той се съгласи и затова аз дойдох от чужбина, където съм омъжена и живея.

 

      На 23 март взех очистително. Така започнах своето самолечение с вода.

      24 март. Събудух се я 7ч от силни болки в бъбреците, после в корема, десния яйчник и десния крак. Чувствам силни болки отзад в тилната област.

      От клизмата в 8ч излезе жълтеникава течност с мазнини и едно малко образувание – чревце около 5 см.

      В 10ч прерязващи болки в пространството на черния дроб. Болки в синусите. В 14ч леко сърцебиене. В 18ч дърпащи болки в стомаха.Пукане и шумене в главата и шията.

      От клизмата в 20ч излязоха малки образувания във формата на глисти, спарени от водата с утайка.

      25 март. От клизмата в 8ч излезе пихтиеста кафеникава течност с дребни отпадъци. След това започна операция вътре в тялото. Болките са жестоки. Около пъпа и целия корем със стомаха са втвърдени. Болките се насочиха към десния яйчник и крак. Появи се режеща болка в пикочния мехур. Уринирам някакъв остър ацетонов мирис. В 16ч болки в очите.

      26 март. От клизмата в 8ч излезе тъмна течност с много отпадъци. Болки в двата бъбрека. В 10ч болка тегли целия гръден кош и от стомаха надолу в червата. Коремът пулсира. От клизмата в 20ч излезе тъмно-миризлива течност с отпадъци черни топчици и слуз.

      27 март. Вие ми се свят и ми се гади. От клизмата в 8ч излезе тъмно-кафява течност с дребни топчета и продълговати черни лентички, малки на дължина. Към 13ч силно слюноотделяне. Езикът е обложен в бяло. С лек ацетонов мирис от устата. Червата къркорят. Бъбреците горят. Клизма в 20ч. – тъмна течност с черни отпадъци, много слуз и утайка. След клизмата гадене, болки в гръдния кош и надолу в цялата коремна област.

      28 март. Встрани на езика се появи розова ивица. Клизмата в 8ч беше болезнена. Преди да дойда на самолечение с вода имах възпаление и увеличение на подчелюстните лимфни възли. Сега са почти изчезнали. Клизмата в 20ч – болезнена, миризлива тъмна течност с дребни черни отпадъци и слуз. Болят ме стомахът и червата.

      29 март. При клизмата в 8ч излезе тъмно-кафява течност с много отпадъци, малко топче, увито в слуз, спарени дребни бели глисти.

      Минути преди клизмата в 20ч се появиха ужасни колики и болки в червата. От клизмата  с голям зор излезе от черния дроб кърваво-червена тения с дължина 40-50 см. Тънка и много жилава. Освен това излязоха много дълги тъмно-кафяви глисти.

 

      Захранване.

 

      30 март. От клизмата в 8ч излезе отвратително миризлива тъмно-кафява течност с много глисти и една голяма тъмно-червена тения над 30-40см, напоена и налята цялата с кръв. Имаше и други червени отпадъци.

      В 8,30 взех сок от прясно изстискани портокали, моркови и ябълки, които приемам на всеки час по 100 грама.

      31 март. Двадесет и седмия ми рожден ден! Г-н Станев приятно ме изненада с букет горски цветя. Захранването продължава.

      1 април. Излизам да се поразходя, но се чувствам замаяна.

       3 април. Преминавам на редовен режим на хранене. Храната ми е приготвена от г-н Станев. Закуска – планински чай, краве масло, изкиснато сирене, мед. Обяд – супа пиле с планински билки и печено бутче, с чаша червено кьпиново вино. Вечеря – супа пиле и портокали.

 

      С известен страх и голяма тръпка надежда започнах самолечението само с вода. Трябва да кажа, че видях и преживях нещо, което преди това нито един професор или лекар не ми беше казвал или насочвал за това какво може човешкото тяло.

      Това е едно чудо невероятно. Но за щастие, житейски факт.

 

      3 април 1998г.                 Й. Стоянова

 

     Анализ

 

      Описаното в дневника на г-жа Стоянова показва, че тя е паразитно заразен човек. Според мен, голяма част от заболелите органи на тялото се дължат на развилите се от дълги години тении и глисти, които по изключение не са стигнали до мозъка й.

     Единствено самолечението с вода може да открие всички неизвестни болести в човешкото тяло и започва с тях жестока борба за тяхното ликвидиране и изхвърляне от тялото.

 

          Димитър Станев

 

( Представено със съкращения )



Тагове:   медицинско,   лице,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: watchtowerman
Категория: Политика
Прочетен: 2265692
Постинги: 463
Коментари: 1657
Гласове: 10558
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол